İşten Çıkarılan Çalışan Düzce'de İş Yeri Sahibini 14 Kez Bıçakladı
Düzce'de bir fabrikada işten çıkarılan çalışan, yeniden işe alınma talebinin reddedilmesi üzerine iş yeri sahibini bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli, kısa sürede yakalandı.
Düzce'nin Boğaziçi beldesinde bulunan havalandırma sistemleri üreten bir fabrikada trajik bir olay meydana geldi. İşten çıkarılan bir çalışanın patronunu bıçaklaması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
İŞTEN ÇIKARILMA VE TARTIŞMA SÜRECİ
İşten çıkarılan Niyazi Ç., saat 17:30 sıralarında eski iş yerine gelerek patron Engin Cebeci ile görüşme talep etti. Yeniden işe alınma isteği reddedilen Niyazi Ç. ile işveren arasında tartışma yaşandı.
SALDIRI VE KAÇIŞ
Tartışmanın büyümesi üzerine Niyazi Ç., Engin Cebeci'yi 14 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Saldırgan, olay sonrası 41 DB 686 plakalı otomobiliyle olay yerinden kaçtı.
Ağır yaralı olarak Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Engin Cebeci, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
YAKALAMA VE SORUŞTURMA
Şüpheli Niyazi Ç., kısa süre sonra Bolu Caddesi Fiskobirlik Kavşağı'nda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri tarafından yakalandı. Jandarma ekiplerine teslim edilen şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.