Şırnak'ta Şok Eden Olay: Yenidoğan Kız Bebek Poşet İçinde Araziye Atılmış Halde Bulundu
Şırnak Silopi'de yürekleri dağlayan olay: Yenidoğan kız bebek poşet içinde araziye atılmış halde bulundu. Soruşturma başlatıldı.
Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Esenli köyü kırsalında, insanlık dışı bir olay yaşandı. Araziye atılmış bir poşet içerisinde, henüz yeni doğmuş bir kız bebeğin cansız bedeni bulundu. Olay, bölgede büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı.
Vahşet Tesadüfen Ortaya Çıktı
Edinilen bilgilere göre, Esenli köyü kırsalından geçen vatandaşlar, şüpheli bir poşet fark etti. Poşeti kontrol eden çevredekiler, yenidoğan bir bebek cesediyle karşılaştı. Şoke olan vatandaşlar durumu derhal yetkililere bildirdi.
Ekipler Harekete Geçti
İhbar üzerine olay yerine hızla sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, bebeğin yeni doğmuş ve hayatını kaybetmiş olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi alarak delil toplama çalışmalarına başladı.
Soruşturma Başlatıldı
Yenidoğan bebeğin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için Silopi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. Jandarma, bebeği araziye atan kişi veya kişileri tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak: Haber Merkezi